به نقل از سایت اخبار امور قضایی :
به گزارش خبرنگار مهر، محمدیار مببینی عصر امروز چهارشنبه در نشست سران عشایر، متنفذان، طوایف، سادات و بزرگان شهرستان دزفول با اعضای شورای تأمین در سالن جلسات سپاه، اظهار کرد: بزرگترین نعمت در هر جامعه «قانون مداری» است؛ بنابراین مصوبههای ستاد مدیریت بیماری کرونا نیز یک قانون است که همه ما موظف به اجرای آنها هستیم.
وی به نقش مؤثر ریشسفیدان، بزرگان طوایف و متنفذان در آگاهسازی و توصیه به مردم در راستای رعایت مصوبات ستاد کرونا اشاره کرد و افزود: بزرگان شهرستان دزفول باید قوانین و مصوبههای ستاد کرونا را به مردمی که حرف آنها را میپذیرند، یادآوری کنند و با ایفای نقش بزرگ بودن خود در این ایام در کنترل ویروس کرونا پیشقدم شوند.
رئیس دادگستری دزفول بر لزوم پرهیز مردم از برپایی جشن عید فطر و انجام دید و بازدید در این روز تأکید کرد و گفت: این دید و بازدیدها در شرایط فعلی به صلاح هیچکس نیست لذا همه باید در مسیر سلامت جامعه تابع قوانین ستاد مدیریت کرونا در شهرستان دزفول باشند.
یارممبینی با بیان اینکه همه مردم باید مقررات بهداشتی را رعایت کنند، تأکید کرد: طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی، کسانی که این مقررات را رعایت نکنند مرتکب تخلف شده و به حبس تا یک سال محکوم خواهند شد.
وی یادآور شد: اگر فردی با بیتوجهی به موارد بهداشتی باعث ابتلای یک یا چند نفر به کرونا شود این امر تفاوتی با ارتکاب قتل ندارد بنابراین رعایت دستورالعملهای بهداشتی علاوه بر جنبه قانونی یک جنبه شرعی نیز دارد.
رئیس دادگستری دزفول در پایان خواستار پرهیز مردم از برپایی مجالس شادی و عزا و همکاری آنان با ستاد مبارزه با کرونا به منظور کنترل این بیماری در سطح شهرستان دزفول شد.
کنترل کرونا، مستلزم همراهی مردم است
فرمانده سپاه ناحیه دزفول نیز در این نشست اظهار کرد: به رغم تمام کمبودها و تحریمها کشور ایران در زمینه مدیریت بیماری کرونا نسبت به سایر کشورهای پیشرفته اقدامهای قابل قبولی انجام داده است و بر اساس فرمایشهای مقام معظم رهبری ملت و دولت ایران در زمینه مدیریت کرونا خوش درخشیده است.
سرهنگ هادی سعادت زاده به نقش تأثیرگذار شیوخ، سران طوایف و ریشسفیدان در بین مردم اشاره کرد و افزود: با همدلی و همراهی بزرگان مناطق باید بتوانیم از بحران کرونا عبور کنیم.
وی با ابراز نگرانی از برپایی مجالس و دید و بازدید به مناسبت عید فطر در مناطق شهرستان به ویژه مناطق عرب نشین، عنوان کرد: شیوخ و بزرگان باید با فرهنگسازی و آگاهی بخشی به مردم آنها را نسبت به شرایط بحرانی شهرستان آگاه کنند چرا که یکی از مهمترین راههای شیوع کرونا برگزاری تجمعات است و در صورت بیتوجهی همه گرفتار خواهند شد.
سرهنگ سعادت زاده در پایان ابراز امیدواری کرد که با همکاری شیوخ، سران طوایف و ریشسفیدان با ستاد مدیریت بیماری کرونا دزفول وضعیت بیماری در این شهرستان کنترل شود.
به گزارش خبرنگار مهر، در این نشست از قاسم منصور آل کثیر فعال اجتماعی و خبرنگار خبرگزاری مهر خوزستان به دلیل راهاندازی یک کمپین کودکانه با عنوان #خلیک_بل بیت و اجرای مجازی گرگیعان با همراهی دوستانش که باعث ترویج فرهنگ ماندن در خانه در این ایام کرونایی شد، تجلیل صورت گرفت.
اجرای مجازی جشن میلاد امام حسن (ع) گرگیعان که همه ساله هزاران نفر آن را در کوچه و خیابانها برگزار میکردند این بار به صورت مجازی اجرا و منجر به در خانه ماندن مردم شد.
در این کمپین کودکان با ضبط ویدئو از خودشان و انتشار از بزرگترها میخواهند که از خانه خارج نشوند و در خانه بمانند.
کمپین #خلیک_بل بیت (در خانه بمان) از ابتدای شیوع کرونا مورد استقبال بسیاری از مردم در نقاط مختلف خوزستان قرار گرفته است.