به نقل از سایت اخبار امور قضایی :
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه پس از برگزاری آزمون مشاوران خانواده برای اولین بار توسط مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در اواخر خرداد ماه سال جاری، باید مطابق با دستورالعمل قانون حمایت خانواده، این مرکز از پذیرفتهشدگان این آزمون، مصاحبه علمی تخصصی به عمل میآورد. لذا در این راستا مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه، روز پنجشنبه مورخ ۷ آذر با حضور اساتید دانشگاهی، قضات بازنشسته و روانشناسان مجرب فرآیند مصاحبه تخصصی خود را آغازکرد.
فرآیند این مصاحبه تا روز چهارشنبه مورخ ۱۳ آذر ادامه خواهد داشت و برگزیدگان آزمون کتبی برای اخذ پروانه مشاورۀ خانواده باید آخرین مرحله این آزمون یعنی مصاحبهی تخصصی را نیز با موفقیت پشت سر بگذرانند.
طی ۷ روز برگزاری این فرایند، قرار است از حدود ۱۰۰۰ نفر از پذیرفتهشدگان، مصاحبه علمی و تخصصی گرفته شود.
در خصوص فرآیند مصاحبه باید گفت مطابق برنامهریزی متولیان آن، داوطلبین در چند مرحله مورد مصاحبه تخصصی قرار میگیرند؛ ازجمله مراحل این مصاحبه میتوان به مصاحبه علمی داوطلبین به صورت آزمون کتبی و تئوری و همچنین آزمون عملی به صورت مواجهه با یک پروندهی واقعی اشاره کرد.
طبق نظر کارشناسان و متخصصان این حوزه، جذب مشاوران متعهد خانواده میتواند به استحکام بنیان خانوادهها کمک به سزایی کند و زندگی آنان را از معرض متلاشی شدن دور نماید. از دیگر کمکهای شایان این مشاوران، جلوگیری از طلاقهای بیمورد و احساسی و حفظ کیان خانواده و درنتیجه تربیت فرزندان صالح در بستر خانواده است.
در اجرای مواد ۲۳، ۲۴، ۳۲، ۳۳، ۳۵، ۳۹ و ۴۷ آییننامه اجرایی قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹۳/۱۱/۲۷ «دستورالعمل نحوه تشکیل و فعالیت مراکز مشاوره خانواده» به وجود آمد. مطابق با ماده ۹ این دستورالعمل، مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه، موظف است با توجه به اعلام نیاز واحد مشاوره، برای داوطلبان اخذ مجوز تأسیس و عضویت در مرکز مشاوره، آزمون کتبی برگزار نموده و به میزان ۲ برابر ظرفیت از افرادی که حد نصاب نمره کتبی را کسب نموده باشند، جهت مصاحبه علمی و بررسی سلامت جسمی و روانی دعوت نماید.