به نقل از سایت اخبار امور قضایی :
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی کانون سردفتران و دفتریاران، معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از پایان یافتن مطالعات کارشناسی طرح تقسیم عادلانه اسناد خبر داد و گفت: اجرای این طرح گامی موثر برای تحقق عدالت اجتماعی میان دفاتر اسناد رسمی بشمار می آید.
هاشمی مقدم در این گردهمایی که به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج در کانون برگزار شد بدون اشاره به جزئیات طرح تقسیم عادلانه اسناد بر لزوم توسعه سند رسمی در کشور تاکید کرد و افزود: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور رایزنیهای گستردهای را در این خصوص انجام داده است که در صورت عملیاتی شدن آن شاهد یک تحول بزرگ در این حوزه خواهیم بود.
وی ضمن اشاره به تاریخچه ای کوتاه از فعالیت بسیج در طول سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی به ارایه گزارشی از خدمات سردفتران و دفتریاران در قالب گروه های بسیجی در این سال ها بخصوص در دفاع مقدس و همچنین حوادث غیرمترقبه از جمله سیل و زلزله پرداخت و گفت: داشتن روحیه و تفکر بسیجی می تواند راه گشای بسیاری از مشکلات امروز کشور باشد.
هاشمی مقدم با بیان اینکه افق روشنی پیش روی جامعه سردفتری است از سران دفاتر اسناد رسمی و دفتریاران خواست با همفکری و روحیه جهادی تمام تلاش خود را برای خدمت رسانی هرچه بیشتر به مردم و جلب رضایت آنان به کار گیرند.
وی تصریح کرد: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نیز در دوره مدیریت جدید خود با توجه به اینکه حوزههای مختلفی را برنامه ریزی کرده است تمام تلاش خود را برای ارائه خدمات بهتر به مردم و جامعه سردفتری به کار گرفته است.
هاشمی مقدم دفاتر اسناد رسمی را پیشخوان سازمان ثبت دانست و افزود: در واقع دفاتر اسناد رسمی به عنوان پیشخوان سازمان ثبت در حال طراحی برنامههایی هستیم که به زودی شیوه نامه نهایی این دفاتر تصویب و توسط سردفتران و دفتریاران اجرایی خواهد شد.
محمدرضا دشتی اردکانی، رئیس کانون سردفتران و دفتریاران در این گردهمایی نیز گفت: بسیج در تمام مراحل انقلاب پیشتاز بوده و بسیج کانون سردفتران در کمک رسانی به مردم زلزله زده و سیلزده کشور خدمات شایسته ای داشته است و در اموری همچون ایجاد مراکز فرهنگی مدارس و واحدهای مسکونی برای مردم عزیز کشورمان خدمات داشته است.
وی افزود: طی تفاهمنامه در سال های ۹۷ و ۹۸ با کمیته امداد هم مبلغ ۷ میلیارد تومان خدمات مهرورزی داشته ایم که امیدواریم برای سال بعد هم این تفاهم نامه تمدید شود.
در این مراسم سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه افتخارات کشور در دفاع مقدس از برکات بسیج و تقدیم خون شهدا است، گفت: بسیج پس از جنگ تحمیلی سلاح جنگی را بر زمین گذاشت و سلاح علم و تخصص را برداشت و حضور خود را در تمام عرصه ها از جمله مسائل حقوقی پررنگ کرد.
وی افزود: ارائه نظریات بسیج حقوقدانان در بخش حقوق انسانی نقطه امیدی در مقابل ظلم هایی است که به نام حقوق بشر به بشریت از سوی نظام سلطه در جهان انجام می شود.
بختیاری با بیان اینکه در مسائل حقوقی در دفاع از حقوق انسانی و حقوق بشر در جهان خلا وجود دارد تصریح کرد: زبان برخاسته از حقوقدانان بسیجی شمشیر برانی در حملات صاحبان سلطه در جهان امروز خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه در عرصه حقوقی تفکر بسیجی باید حاکم شود تا مشکلات کمتر و به تدریج از بین برود، گفت: در بخش قضایی جامعه وکلا تفاهمی با کمیته امداد داشتند که در همین ۷ ماه ابتدایی سال، بیش از ۳۰ هزار پرونده مدد جویان بررسی شد و بسیاری از مدد جویان با رسیدن به حقوق خود از تحت پوشش کمیته امداد خارج شدند.
بختیاری گفت: حقوقدانان و وکلا وکالت این مدد جویان را برعهده گرفتند و حقوق این افراد را باز پس گرفتند. نخبگان حقوقدان قادر هستند به مسائل پیچیده اجتماعی ورود پیدا کنند و مسائل را حل نمایند.
وی با اشاره به طرح نیکوکاری که با مسجد محوری انجام می شود، گفت: ۳۰ درصد از خدمات کمیته امداد برون سپاری شده و نیکوکاران مراکز را زیبا و با نتیجه عالی به پیش می برد.
رئیس کمیته امداد به راه اندازی مراکز نیکوکاری اصحاب رسانه در استان خراسان رضوی اشاره کرد و از حقوقدانان خواست مراکز نیکو کاری را در سراسر کشور راه اندازی کنند.
بختیاری تصریح کرد: با همکاری جامعه حقوقدانان اگر مراکز نیکو کاری ایجاد شود محرومان و ایتام پشتیبانی بیشتری در بحثهای حقوقی می شوند و طی تفاهمنامهای که کمیته امداد با کانون وکلا داشته مددجویان کمیته در بحث های قضایی معاضدت های رایگان بسیاری دریافت داشته اند که نتیجه بسیاری از این پرونده ها به نفع مددجویان شده است.
مهدی بهرامیان، رییس سازمان بسیج حقوقدانان کشور در این گردهمایی گفت: بسیج می تواند تهدیدها را تبدیل به فرصت کند و یکی از تهدیدهای امروز بحث اقتصادی است که به اختلافات اقتصادی در میان مردم منجر شده و حقوقدانان و سردفتران قادر هستند این تهدیدها را تبدیل به فرصت برای حل اختلافات نمایند.
وی افزود: با تفکر بسیجی نخبگان می توانند خدمات شایسته ای به مردم بدهند و نخبگان جامعه حقوقی میتوانند فاصله میان مردم و مسئولان را کم کنند و خدمات از جمله معاضدت و مشاوره، آزادی زندانیان و نظایر آن هم بسیار برای مردم کارگشا است.