به نقل از سایت اخبار امور قضایی :
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، سیدیاسر رایگانی در ارتباط تلفنی با برنامه تیتر امشب شبکه خبر افزود: نبض بازار فعلاً آرام است و تخلفی انجام نشده است. برخورد تعزیراتی با کسانی که کالایی را احتکار کنند جدی خواهد بود.
رایگانی با اشاره به عزم جدی سازمان تعزیرات حکومتی برای جلوگیری از افزایش قیمت به بهانه افزایش قیمت بنزین گفت: پرونده های مربوط به این موضوع خارج از نوبت و حداکثر ظرف مدت یک هفته رسیدگی خواهد شد.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران هم در این بر نامه گفت: با سهمیه بندی بنزین، مصرف ۸ الی ۱۰ درصد کاهش مییابد. امیر وکیلزاده افزود: اگر کسی کارت سوختش گم شده یا به هر دلیلی کارت به دستش نرسیده از امروز تا ۶ ماه سهمیه اش محفوظ است. وی گفت: با سهمیه بندی بنزین، مصرف میانگین کاهش مییابد. وکیلزاده گفت: وقتی سوخت ارزان است تولید کننده خودرو زیاد تمایل ندارد که مصرف سوخت ماشین تولیدی را پایین بیاورد؛ چون برای خریدار، مصرف خودرو مهم نیست.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران گفت: پیش بینی من اینست که ۸ الی ۱۰ درصد شاهد کاهش مصرف باشیم. وکیلزاده افزود: بنزین سوپر به صورت سهمیهای نیست و به صورت آزاد عرضه میشود.
وی گفت: با اجرای این طرح سود قاچاق کم میشود و با این حساب، قاچاق سوخت دیگر انگیزهای به قاچاقچی و دلال نمیدهد.
وکیل زاده افزود: ذخایر جایگاهها به حد کافی است و جای نگرانی نیست.
عباس تابش مدیرعامل سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان گفت: در جلسه تنظیم بازار سهمیه سرویس مدارس، آموزش رانندگی و همه مراکزی که خدمات خاص میدهند و در جلسات گذشته به آن پرداخته نشده بود، دیده شد.
تابش افزود: هیچ نواع افزایش قیمت کالایی نداریم و با هر گونه افزایش برخورد جدی میشود.
وی گفت: از بسیج اصناف و خود مردم برای کنترل قیمت، کمک خواهیم گرفت. وی درباره تاثیر افزایش قیمت بنزین بر حمل و نقل کالایی گفت: حمل و نقل کالای بین شهری بیشتر با گازوئیل است.
مدیرعامل سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان با بیان اینکه ذخایر کالایی ما در حال حاضر شرایط خوبی دارد، افزود: هیچ نگرانی از بابت کالاهای اساسی نداریم. اجرای سیاست اصلاح قیمت بنزین نباید هزینهای اضافی به خانوار تحمیل کند.