تفاهم نامه‌ای برای استفاده از وکیل معاضدتی برای مددجویان بهزیستی

به نقل از سایت اخبار  امور قضایی :    
 

 به گزارش خبرگزاری مهر، در این مراسم که با حضور  وحید قبادی دانا رییس سازمان بهزیستی کشور و عیسی امینی رییس کانون وکلای دادگستری مرکز برگزار شد، رییس سازمان بهزیستی کشور به فعالیت ها و اولویت های سازمان بهزیستی اشاره کرد و گفت: استفاده از ظرفیت شرکای اجتماعی و همکاری و تعامل با مجموعه خیرین در حوزه های اقتصادی، اجتماعی و غیره یکی از اولویت های مهم این دوره از فعالیت های سازمان است که بصورت محسوس به آن پرداخته می شود.

وحید قبادی دانا افزود: نگاه ما به جامعه فرهیخته و علمی این است که همواره نیت این عزیزان چه پزشکان در حوزه درمان و چه وکلای خیر در حوزه وکالت مسائل انسانی و اسلامی است.

وی بیان داشت: بهزیستی بعنوان یک نهاد سلامت اجتماعی تسهیل گراست تا خیر جمعی گسترش یابد و فرهنگ خیرخواهی در نسل جامعه ترویج  پیدا  کند.

به گفته رییس سازمان بهزیستی کشور: امروزه برای توانمند سازی جامعه هدف  نه تنها بهزیستی بلکه سایر دستگاه ها و سازمان های مردم نهاد تلاش می کنند.

پرداخت کامل  شهریه  ۳۲هزار و۵۰۰ دانشجوی مددجو

وی به پرداخت شهریه کامل ۳۲ هزار و ۵۰۰ دانشجوی مددجو اشاره  کرد و گفت :دانشگاه  آزاد برای افراد تحت پوشش این سازمان ۲۰ درصد تخفیف می  دهد که  ۸۰ درصد آن نیز از سوی سازمان پرداخت  می شود.

وی  همچنین گفت: علاوه بر تحصیل، درجهت اشتغال و تامین  مسکن  افراد تحت پوشش  نیز  اقدامات  خوبی از سوی  این سازمان  انجام شده است.

قبادی دانا  به فعالیت های  انجام شده در حوزه پیشگیری نیز اشاره کرد وافزود: اقدامات وفعالیت های ما همواره براساس آنچه که درقانون و برنامه ششم  توسعه  برای بهزیستی درخصوص حمایت از کودکان، زنان و اقشار در معرض  آسیب  پذیر تاکید شده صورت می گیرد.

یک میلیون و ۵۰ خانوار مستمری می گیرند

وی در ادامه  افراد تحت پوشش این سازمان را ۶ میلیون نفر اعلام کرد و گفت: در حال حاضر یک میلیون و ۴۵۰ هزار فرد معلول از این سازمان خدمات می گیرند و یک میلیون و۵۰ خانوار نیز مستمری دریافت  می کنند.

وی با  تاکید بر تسریع ، تسهیل و گسترش خدمات بهزیستی بیان  داشت: در  حوزه  معاضدت  قضایی وهمکاری وکلای خیر نیز به طور قطع همکاری  هایی در قالب  تشکل های خیرین وسازمانهای مردم نهاد در حال  انجام است  که  بخشی از این  وکلا در کانون وکلای دادگستری سازماندهی  شده اند.

به اعتقاد رییس سازمان بهزیستی کشور، به طور قطع  کانون وکلای دادگستری  از یک قدمت ویژه  برخورداراست  که این می  تواند بعنوان یک امتیاز محسوب  شود.

وی خاطر نشان  کرد: ما  دست  نیاز خودرا  به سوی همه مردم  و دستگاهها دراز می  کنیم تا در راستای ماموریت وسلامت  اجتماعی خود ، شرایط  بهتری برای جامعه هدف  فراهم کنیم.

ارایه خدمات  به ۴۷ هزار معلول در هزار مرکز شبانهروزی

وی به تعداد مراکز شبانه روزی این سازمان اشاره  کرد و گفت:  در حال  حاضر ۴۷ هزار معلول، در هزار مرکز شبانه  روزی در سطح  کشور  نگهداری می شوند. همچنین هزار و ۶۰۰ مرکز  توانبخشی روزانه نیز در  کشور به  افراد تحت  پوشش خدمات ارایه می‌ دهند.

قبادی دانا، خاطر  نشان کرد:  مطلوب  ما این است  که افراد تحت پوشش در  بستر جامعه و درون خانواده حضور داشته باشند اما برخی  که امکان  نگهداری در خانه  برای آنها وجود ندارد در مراکز ما نگهداری می شوند.

۲۶هزار فرزند بدسرپرست و بی سرپرست تحت پوشش بهزیستی

وی تعداد فرزندان بدسرپرست  وبی سرپرست این سازمان را  ۲۶ هزار  نفر اعلام کرد که ۱۶ هزار نفر از این تعداد  در خانواده های جایگرین  و مابقی در  مراکز شبه خانواده  نگهداری می شوند.

وی ابراز امیدواری  کرد که همکاری این  سازمان  با کانون  وکلای  دادگستری  که از سال  ۱۳۱۵ در بحث  معاضدت فعالیت دارد در سطح کشور  گسترش یابد تا  با حضور وکلای قضایی وحقوقی شرایطی فراهم ، تسهیل و تسریع شود تا افراد معلولی که در شرایط سخت هستند  بتوانند به  حقوق خود برسند. 

برچسب ها:

امور قضایی

106
0 0