الان در روستا زندگی می‌کنم

به نقل از سایت اخبار  امور قضایی :    
 

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا خلیلی جانشین رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران که متهم ردیف اول پرونده تخلف در واردات گوشت‌های برزیلی است، در دادگاهی که صبح امروز به همین منظور تشکیل شد، با حضور در جایگاه، به دفاع از خود پرداخت.

خلیلی در معرفی خود گفت: ۲۲ سال سابقه کار دارم و پرونده‌ای که امروز در رابطه با بنده تشکیل شده، کاملاً بزرگنمایی شده است.

وی با بیان اینکه ۶ ماه مطالعه تحقیقاتی در رابطه با تنظیم بازار انجام دادم، گفت: حتی یک طرح ۲۰۰ صفحه‌ای هم به منظور ساماندهی بازار گوشت منجمد، به استانداری و جهت اجرا و جلوگیری از تخلفات، ارائه دادم.

خلیلی ادامه داد: در تهران روزانه ۴۵۰ تن گوشت مورد نیاز است و این ۱۱۴ تن، دو هزارم درصد کل است.

این متهم افزود: ۲۵ درصد بیشتر از نیاز داخل، واردات داشتیم بنابراین نباید اخلالی ایجاد شود. عددی که اعلام شده به دلیل بزرگنمایی است. بنده و مجموعه من را بارها تهدید کردند. در رابطه با شکایت‌های قبلی هم که حکم اجرا می‌کردند، هم چوب خوردم و هم زیر چرخ لودر قرار گرفتم؛ تمامی مستندات آن هم وجود دارد.

وی تصریح کرد: به دلیل حذف من از چرخه، این کار را انجام دادند. این پرونده در حد تعزیرات و نه دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی است.

خلیلی با انتقاد از کیفرخواست صادره گفت: کیفرخواست ضد و نقیض زیاد دارد و بر اساس بزرگنمایی تشکیل شده است. بنده حتی نامه مدیرکل امور پشتیبانی را دارم که تلویحاً می‌گوید: «بیخود می‌کنید نظارت کنید». چندین‌بار مسئولان مافوق از من خواستند که ورود نکنم. حتی در یک مورد، فردی به من گفت «اگر به نظارتت ادامه دهی، برایت پرونده می‌سازند». یکی از اتهامات بنده صدور حواله صوری بود که بنده کل این موضوع را با مستنداتی که دارم، رد می‌کنم. در بازجویی من که سه ماه طول کشید گفتم که تعاونی بنیاد مستضعفان که گیرنده کالا است، در کیفرخواست اسمی از آن برده نشده است.

جانشین رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران افزود: رئیس اداره تنظیم بازار، خود حق امضا داشته است اما این امضا را به من منتسب کرده‌اند. بنده نامه‌ای از مدیرکل تنظیم بازار دارم که می‌گوید «حق تنظیم نداری». در کیفرخواست به نامه‌ای اشاره شده که بنده هم مستند آن را دارم.

این متهم اظهار داشت: در رابطه با ۱۱۴ تن گوشت، رقم ۷.۵ میلیارد را می‌گویند. بنده خودم کارشناس رسمی دادگستری هستم و پرونده‌های زیادی را هم کارشناسی کرده‌ام. وقتی کارشناسی درستی انجام نشود، اعداد این‌چنینی مطرح می‌شود.

خلیلی در رابطه با قیمت گوشت که نماینده دادستان تهران آن را قرائت کرد، گفت: ۲۶ هزار تومان نبود بلکه قیمت فروش ۲۹ هزار تومان بود.

وی در رابطه با تخلف در توزیع گوشت‌های تنظیم بازار هم تصریح کرد: ۲ هزار فروشگاه در تهران داریم که بنیاد مستضعفان هم جزو آنها است. اگر می‌خواستیم پرونده تخلفی تشکیل بدهیم، به جای تعزیرات، به دادگاه انقلاب می‌فرستادیم.

خلیلی افزود: امروز بنده به عنوان شخص حقیقی و حقوقی در دادگاه صحبت می‌کنم و می‌گویم جانشین رئیس سازمان، حق صدور حواله را برای سازمان داشته است. چطور در سایر کالاها از جمله ذرت و ... حواله صادر می‌کنید، فقط در گوشت نمی‌توانید!؟

وی به سابقه فعالیت خود اشاره کرد و گفت: در پست‌های قبلی ۲۲۰ هزار متر از اراضی ملی را به دولت برگرداندم و هیچ چشم‌داشتی هم نداشتم. کل زندگی بنده ۳۱۵ میلیون تومان بود که در ۶ مرداد ۹۶ فروختم و به دلیل اینکه به اسم همسرم بود، او در شمال زمینی به مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان خرید. تهمت زدن خیلی آسان است.

خلیلی گفت: در رابطه با درخواست‌های مربوط به ۱۵ و ۳۵ تن گوشت، جلساتی با اطلاعات داشتم و گفتم که برخی شرکت‌ها تخلفاتی را انجام می‌دادند. دوستان ورود کردند و گفتند «از مجموعه شما هم تخلفاتی صورت گرفته شده است». متوجه شدم حواله‌ای برای بنیاد مستضعفان، صادر و به شرکت دیگری رفته است.

قاضی صلواتی خطاب به این متهم اظهار داشت: شما جانشین رئیس سازمان بودید، آیا ندیده‌اید مردم ساعت‌ها زیر آفتاب و بارندگی با داشتن کارت ملی، منتظر دو کیلوگرم گوشت تنظیم بازار بودند؟ شما ۲۷ تن گوشت را به اسم میادین میوه و تره‌بار گرفتید و تنها سه تن آن را تحویل دادید.

متهم در واکنش به اظهارات قاضی گفت: اتهامات زیادی به بنده وارد شده است. این‌طور نیست، این موضوع سه تن نبود بلکه ۸.۵ تن در میادین توزیع شد و بقیه مستندات هم موجود است که کجا توزیع شده است. آدم با ماشین یخچال‌دار ۱۰۰ کیلو گوشت در میدان توزیع کند، سرش را می‌برند.

خلیلی ادامه داد: خودم در مناطق محروم بزرگ شده‌ام، الان هم در روستا زندگی می‌کنم و نتوانستم بعد از ۲۲ سال سابقه در تهران، خانه بخرم؛ هم خودم و هم همسرم کار می‌کنیم.

در ادامه قاضی خطاب به این متهم گفت: چطور پول داشتید زمینی به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان برای همسرتان بخرید؟

متهم پاسخ داد؟ من سال ۷۹ کشاورزی می‌کردم و پس‌اندازی داشتم. آن زمین را هم به مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان از مابقی فروش خانه خود خریدم.

در ادامه قاضی خطاب به متهم گفت: شما به آذربایجان رفتید و ۸۰ تن گوشت گوسفندی برای شرکت «مهام‌تدبیر» آورده‌اید. همچنین ۱۰ هزار دلار هم در گرجستان هزینه کردید و یک کبابی راه انداخته‌اید؛ در روستا زندگی‌کردنت را به رخ نکش. توصیه بنده به شما داشتن صداقت در محضر دادگاه است.

ادامه دارد...

برچسب ها:

امور قضایی

164
0 0