به نقل از سایت اخبار امور قضایی :
به گزارش خبرگزاری مهر، سید یاسر رایگانی در تشریح این خبر اظهار کرد: سازمان بازرسی کل کشور اردیبهشت پارسال گزارشی در خصوص دریافت هزینه خدمات ایستگاهی مازاد بر قیمت بلیت از سوی شرکت راه آهن به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال کرد که این گزارش پس از رسیدگی در شعب سازمان تعزیرات منجر به صدور حکم جریمه به مبلغ ۸۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال شد که البته این حکم در مرحله بدوی است.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه در صورت قطعی شدن این حکم، مسافران چگونه میتوانند مبالغ اضافه پرداخت خود را دریافت کنند؟ گفت: نحوه برگشت را باید خود شرکت راه آهن مشخص کند و دریافت این هزینه هم باید از این پس متوقف شود اگر ادامه پیدا کند دوباره به عنوان گرانفروشی ورود خواهیم کرد.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه تعزیرات آیا در تنشی که برخی شبکههای خرید و فروش مجازی در افزایش قیمت برخی کالاها همچون خودرو ایجاد کرده اند، ورود میکند؟ افزود: خرید و فروشهای مجازی و کاذبی که وجود خارجی ندارد و هیچ معاملهای رخ نمیدهد نقش بسیار زیادی بر افزایش قیمت خودرو دارد تا جایی که ما در یک روز برای یک خودرو نزدیک به ۱۶ میلیون تومان تفاوت قیمت در مقایسه با روز قبل از آن میبینیم.
رایگانی گفت: ما مشاهده کردیم که شخصی یک پراید را به قیمتهای ۲۰، ۲۲، ۲۵، ۲۷ و ۳۰ میلیون تومان آگهی کرده بود که مشخص شد این یک خودرو است، اما با چند شماره تلفن همراه به صورت متفاوت آگهی شده است.
وی افزود: این فضایی است که دلالان ایجاد میکنند که از ناحیه اتحادیه هم ورود مطلوبی نمیشود و تخلفی را به شعب تعزیرات ارجاع نمیدهند.
سخنگوی سازمان تعزیرات گفت: باید مراجع ذیربط همچون وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و پلیس فتا در اینگونه فضاهای مجازی همچون سایت دیوار ورود کنند و نباید فرد هر قیمتی که دوست دارد در این سایتها تعیین کند و ما شاهد ایجاد جو روانی و متضرر شدن خریداران باشیم و در این فضا فقط دلالان سود میبرند.