به نقل از سایت اخبار امور قضایی :
به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد لاریجانی پیش از ظهر یکشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان کرمان به تبیین چالشهای تجارب انقلاب اسلامی پرداخت و اظهار داشت: انقلاب اسلامی یک حادثه بزرگ تاریخی است که سرآغاز دو جریان است بنای نظام مدنی جامع بر اساس تفکر اهل بیت (ع) و مکتب اسلامی و جریان بیداری اسلامی که محدود به مرزهای کشور نمیشود.
وی افزود: تاثیر جمهوری اسلامی در شعائر گویاست، تفاوت یک حادثه تاریخی با یک جریان اجتماعی در این است جریان اجتماعی با محیط خود چالش دارد و جلو میرود و اولین چالش این است که ما میخواهیم انقلاب را بر اساس نضج اسلامی شکل بدهیم.
معاون امور بینالملل و دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه گفت: بحث اول من در چالش جمهوری اسلامی برای نسل جدید است؛ لذا انقلاب اسلامی حادثه بزرگی بود و دو جریان را استارت زد یکی تجربهای در داخل مرزهای خودمان و دیگری مرزهای خارج از کشور است.
وی افزود: اسلام مدنی بر اساس عقل سکولار است اسلام دین جامعی است خصوصیترین جنبههای زندگی شامل حب، محبت و عشق را در خود جای داده است که به همه جهات مدنی زندگی ما ارتباط دارد.
رئیس ستاد حقوق بشر قوه قضاییه تصریح کرد: هر بخش از قرآن را که نگاه میکنیم اخلاقیات را میبینیم.
وی بیان داشت: شبه سوم مربوط به عرب و عجم بودن است که در این خصوص مقالات بسیاری در ارتباط با این که اسلام دین خشنی است به دلیل این که در بین اعراب پدید آمده است. اما اسلام دین عمومی است و عرب و عجم و جهان شمول نبودن ندارد. برخی معتقدند که اسلام سبب عقب ماندگی کشور خواهد شد اما اکنون و بعد از ۴۰ سال شاهد پیشرفتها و توانمندیهای بسیاری هستیم.
نظام مدنی ایران بزرگترین دموکراسی غرب آسیا را دارد
لاریجانی گفت: نظام مدنی ما بزرگترین دموکراسی غرب آسیا را دارد و یکی از بزرگترین دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران است مشروعیت نظام ما مشروعیت ولایت فقیه است.
وی یادآور شد: جالبتر این که بر اساس تفکر اسلامی در نظام مدنی ساز و کارهای دموکراتیک جانمایی شده در کشور ما انجام شده و این دستاورد عظیمی است که غرب خیلی از آن میترسد و واهمه دارد.
وی تصریح کرد: چالش بعدی چالش اثباتی است انقلاب در چنین چالشهایی پدید آمده است مکتب اهل بیت (ع) را پایهای برای زندگی مدنی قرار دهیم.
لاریجانی افزود: مکتب اهل بیت (ع) را به عنوان پایهای برای زندگی مدنی باید تبلیغ کنیم و این مبحث جالبی است که شیخ صدوقی از امام صادق (ع) نقل کرده است که نفع و ضرر خود را در میزان اسلامی تشخیص و بر اساس آن نفع عمل کند.
وی ادامه داد: شیعیان باید کارشان مرتب باشد و بر اساس دستورالعملهای انبیا و اهل بیت (ع) هر روز برنامه داشته باشند.
فتنه اقتصادی، توطئه استکبار علیه ایران
معاون امور بینالملل و دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه اظهار داشت: امروز استکبار برنامههای زیادی علیه ما دارد که یکی از آنها فتنه اقتصادی است و دیگری عدم کارآمدی نظام که هر دو سوار بر هم هستند.
لاریجانی با بیان این که جای خالی مکتب اسلام را چیزی پر نمیکند، گفت: امروز برای مکتب اسلام جای زیادی باز شده و مردم کشورهای دیگر میخواهند بدانند مکتب مردم ایران چیست و ما مکتب اهل بیت (ع) را به عنوان پایه زندگی عملی باید قرار دهیم.
وی افزود: ائمه بصیرت را مبتنی بر مفهوم عقل عنوان میکنند عقل در لسان اهل بیت (ع) یعنی ما نفع و ضرر خودمان را بر اساس اسلام تشخیص دهیم و عمل کنیم.
لاریجانی گفت: امروز توطئههایی که علیه ما دارد بسیار زیاد است فتنه اقتصادی و عدم کارآمدی که مسئله جدی است بنابراین خیلی مهم است که ما دشمن را بشناسیم و حربههای آن را تشخیص دهیم.
وی بیان داشت: دشمن برنامههای بسیاری دارد ما باید فرزندانمان را طوری تربیت کنیم که زمانی که صحبتهایشان را میشنویم تشخیص دهیم حرف دشمن است یا نه.
لاریجانی گفت: سلامت محیط زندگی خانه افراد به معنای سلامت خود فرد، خانواده و اطراف محیط زندگیش است باید زندگیمان را بر اساس مکتب اهل بیت (ع) اثباتی بسازیم.
کارخانه های دروغ سازی دشمنان اعتماد مردم را هدف قرار داده است
لاریجانی تصریح کرد: بحث دیگر چالش معاندان است در حوادث ۸۸ و آشوبهای پیرامون آن خیلیها نگران بودند که مملکت از دست رفت و دشمن با تمام سرمایهگذاری خود فکر کرد که کار نظام تمام است اما با شکست مواجه شد.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه عنوان داشت: غربیها بعدها دلیل این شکست را شجاع بودن رهبر معظم انقلاب، بصیرت و آگاهی مردم، موثر بودن رکن فضایی و امنیت و به خصوص سپاه اعلام کردند و به این نتیجه رسیدند که قسمت بصیرت مردم نکنه مهمی است و این که کجا ها را هدف قرار دهند که مردم دیگ سنسورهایشان کار نکنند. در این راستا با تبلیغات کذب خواستند اعتماد مردم نسبت به مسئولان را از بین ببرند و انواع کارخانههای دروغ سازی را به راه انداختند.
وی گفت: دعوای حقوق بشری ما در غرب سر یک مسئله است آیا مردم حق دارند بر اساس معیارهای اسلامی زندگیشان را تنظیم کنند یا خیر؟ غربیها معتقدند ما حق نداریم.
نشخوار مدرنیته قرن نوزدهم را به خورد مردم نمیدهیم
لاریجانی افزود: پایگاه دیگری که دشمن روی آن عملیات انجام میدهد مسئله عفت عمومی است؛ عفت عمومی به معنای عفت بر معیار اسلامی است.
وی ادامه داد: دشمن روی دو محور عفت عمومی در «حیا در زنان» و «غیرت در مردان» کار میکنند و دارند آن را موشک باران میکنند.
دبیر ستاد بینالمللی حقوق بشر قوه قضائیه یادآور شد: این بحث مسئله جدی است که نه تنها تدین که استقلال و آینده کشور ما نیز به آن وابسته است و این دو عامل مهم زندگی مدنی محسوب میشوند و این دو انتخاب خوبی هستند که حافظ زندگیمان است.
لاریجانی بیان داشت: حکومت و نظام باید با بی حجابی مقابله کند هم در مرد و هم در زن، امروز شعار فمنیست پست مدرن با شعار اسلامی ما همخوانی ندارد و ما نشخوار هزار بار جویده شده مدرنیته قرن نوزدهم را به خورد مردم نمیدهیم.